Rólunk

Az Őrségi Nemzeti Parkban, Ispánk az itt lakók és ide látogatók szerint is a “világ közepe”, ennek a zsákfaluban, zöld környezetben található az Arkánum Vendégházunk hatalmas birtokkal az erdő szélén.

A Vendégház a tiszta levegőre és nyugalomra, szabadtéri kikapcsolódásra vágyók kedvelt helye, de vidám gyermekcsapatok, osztályok is rendszeresen ellátogatnak hozzánk.

Az Őrségi Nemzeti Park élővilága minden évszakban színes látványt nyújthat, melyet testközelből figyelhetünk meg területünkön is. (Különleges mezei virágok, bogarak, színes madárvilág, őzek, szarvasok, nyulak érzik magukat otthon, nálunk). Legyen részese Ön is a természetnek!

Vendégházunkban, az alsó szinten 7 db 4 ágyas apartman található (az egyik apartman akadálymentes fürdőhelyiséggel), melyek kis konyhával (hűtőszekrény, mosogató tálca, edények, vízforraló, igény szerint elektromos főzőlap) és saját fürdőszobával (zuhanyzó, mellékhelyiség, mosdó) rendelkeznek. Az emeleti szinten található klimatizált 4 db 8-12 ágyas turista szoba, amelyet főleg táborok szervezéséhez, illetve nagyobb társaságok számára ajánlunk.

Vendégházunk fő épülete szintén klimatizált, mely lehetőséget ad a vendégek étkeztetésére, valamint közösségi térként is funkcionál (összejövetelek, rendezvények). Felső szinten található két különtermünk. Egyikben egy „játékszoba” került kialakításra (biliárdasztal, csocsóasztal, gyereksarok), ahol a szórakozni vágyó vendégeink kikapcsolódását tudjuk biztosítani. A másik teremben konferenciákat, előadásokat, illetve táborok esetén külön foglalkoztatót lehet kialakítani.

Sétáljon, túrázzon, kerékpározzon, labdázzon, asztaliteniszezzen vagy süssön valami finomat a tűzrakóhelyen! :)

Gyermekek részére ajánljuk kinti játékainkat, nagy méretű trambulinunkat, társasjátékainkat. Ha pedig egyszerűen csak az udvarra szeretne kifeküdni, vegye igénybe napágyainkat, pikniktakaróinkat!

Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kiszakadni a szürke hétköznapokból, és szívesen pihenne a színpompás, friss levegőjű Őrségi Nemzeti Parkban!

Érezzék jól magukat nálunk! :)

DSC_0389

 

Vélemény, hozzászólás?