Rólunk

Az Őrségi Nemzeti Parkban, Ispánk az itt lakók és ide látogatók szerint is a “világ közepe”, ennek a zsákfaluban, zöld környezetben található az Arkánum Vendégházunk hatalmas, tágas tágas kerttel az erdő szélén.

A Vendégház a tiszta levegőre és nyugalomra, szabadtéri kikapcsolódásra vágyók kedvelt helye, de vidám gyermekcsapatok, osztályok is rendszeresen ellátogatnak hozzánk.

Vendégházunkban, az alsó szinten 7 db 4 ágyas Apartman található (az egyik apartman akadálymentes fürdőhelyiséggel), melyek kis konyhával (hűtőszekrény, mosogató tálca, edények, vízforraló, igény szerint elektromos főzőlap) és saját fürdőszobával (zuhanyzó, mellékhelyiség, mosdó) rendelkeznek. Az emeleti szinten található a 4 db 8-10 ágyas turista szálló, amelyet főleg táborok szervezéséhez, illetve baráti társaságok számára ajánlunk.

Fő épületünk ad helyet a vendégek étkeztetésére – és akár előadások szervezésére is – alkalmas étkezőnek, valamint a felső szinten található két különtermünk, ahol konferenciákat, előadásokat, illetve táborok esetén külön foglalkoztatót lehet kialakítani. Igény szerint reggelit, fél-, vagy akár teljes panziós ellátást is biztosítunk.

Vendégházunk különböző elfoglaltságokat kínál az ide látogató vendégeink napjainak színesítésére. Sétáljon, túrázzon, kerékpározzon, labdázzon, asztaliteniszezzen, próbálja ki az íjászatot (íjászpályánk épülőben), korongozzon a kerti fazekas korongon, vagy süssön valami finomat az udvari kemencében, tűzrakóhelyen! :) Gyermekek részére ajánljuk kinti játékainkat, nagy méretű trambulinunkat, társasjátékainkat, csendes olvasgatásra vágyó vendégeink igényeit pedig az újonnan létesülő házi könyvtárunk hivatott kielégíteni! Ha pedig egyszerűen csak az udvarra szeretne kifeküdni, vegye igénybe napágyainkat, pikniktakaróinkat!

Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kiszakadni a szürke hétköznapokból, és szívesen pihenne a színpompás, friss levegőjű Őrségi Nemzeti Parkban!

Érezzék jól magukat nálunk! :)

DSC_0389

 

Vélemény, hozzászólás?