Miért szeretik vendégeink az Arkánum Vendégházat?

Ispánk az Őrségi Nemzeti Parkban helyezkedik el. A falu az itt lakók és ide látogatók szerint is a „világ közepe”. Ezen a varázslatos helyen, csupa zöld környezetben található az Arkánum Vendégház, hatalmas, tágas kerttel, az erdő szélén.

A Vendégház a tiszta levegőre és nyugalomra, szabadtéri kikapcsolódásra vágyók kedvelt helye, de vidám gyermekcsapatok, osztályok is rendszeresen ellátogatnak hozzánk.

Szabadtéri programok, túra- és kerékpározási lehetőség, íjászat, fazekasság, szabadtéri sütés-főzés színesíthetik az ide látogatók programjait.

Vendégházunkban, az alsó szinten 7 db 4 ágyas Apartman található (az egyik apartman akadálymentes fürdőhelyiséggel), melyek kis konyhával (hűtőszekrény, mosogató tálca, edények, vízforraló, igény szerint elektromos főzőlap) és saját fürdőszobával (zuhanyzó, mellékhelyiség, mosdó) rendelkeznek. Az emeleti szinten található a 4 db 8-10 ágyas turista szálló, amelyet főleg táborok szervezéséhez, illetve nagyobb társaságok számára ajánlunk.

Vendégházunk fő épülete ad helyet a vendégek étkeztetésére – és akár előadások szervezésére is – alkalmas étkezőnek, valamint a felső szinten található két különtermünk, ahol konferenciákat, előadásokat, illetve táborok esetén külön foglalkoztatót lehet kialakítani.

A kertben fedett, de szabadtéri tűzhely, kemence, tűzrakóhely és fazekaskorongozó várja az érdeklődőket.

Nagy szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne kiszakadni a szürke hétköznapokból, és szívesen pihenne a színpompás, friss levegőjű Őrségi Nemzeti Parkban!

Vendégház

Comments are closed.